Top

Stappenplan voor een verhuizing

Verhuizen is een stuk minder stressvol als u dit goed organiseert. Op de dag van de verhuizing wilt u uw aandacht bij het verhuizen zelf hebben, in plaats van bij de zaken die u bent vergeten voor te bereiden. Onderstaande stappenplan helpt u om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Begin op tijd

Al ver voor de verhuisdatum kunt u beginnen met het plannen van de verhuizing. Maak alvast lijstjes met alle instanties die u uw adreswijziging door moet geven, zoals de dokter en tandarts, netwerkprovider, verzekeraars enzovoort. Als het tijd is om te gaan bellen vergeet u zo geen enkele instantie. Ook het inpakken kan vaak al eerder gebeuren dan u wellicht denkt. Zoek bijvoorbeeld alvast de spullen in de schuur en op zolder uit en bepaal wat mee gaat, wat weg kan en wat u naar de kringloop wilt brengen. Wilt u gebruikmaken van een verhuisbedrijf? Ga dan tijdig op zoek, want verhuisbedrijven zitten tegenwoordig vaak aardig volgepland.

Inpakken en grofvuil

Zo’n 2 weken van tevoren begint u met het inpakken van uw inboedel. Ga kritisch door uw spullen heen en neem geen spullen mee die u toch al tijden niet gebruikt. Een verhuizing is een uitstekende kans om eens flink de bezem door uw inboedel te halen. Pak dozen handig in en zorg ervoor dat u de verhuisdozen goed labelt. Het is handig als u uw schone kleren en ondergoed, een paar handdoeken en toilettas eenvoudig terug kunt vinden. Als u veel gaat weggooien, valt het aan te raden om het grofvuil te bellen zodat de spullen worden opgehaald. Wacht hier niet te lang mee. Kunt u niet uw complete huisraad of inboedel verhuizen? Dan is opslagruimte een ideale oplossing. Bij Opslagman regelt u uw opslag geheel eenvoudig online. U profiteert van een uitstekende prijs, alleen u heeft toegang tot uw eigen opslagruimte en de opslagruimtes zijn goed geconditioneerd en heeft u dagelijks toegang tot de opslag via een toegangscode en een persoonlijk slot op de opslagruimte. Opslagman heeft vestigingen in Diemen, Utrecht, Amerongen, Veenendaal, Almere en Zoetermeer.

Dag van de verhuizing

De grote dag is aangebroken. Zet een kopje koffie voor de verhuizers of vrienden en familie die komen helpen en ga aan de slag met het inladen van de verhuisbus. Op het moment dat de woning leeg is en de bus vol zit, loopt u nog één keer door uw huis om te checken of u niets bent vergeten. De lichten kunnen uit en de ramen dicht. Het is tijd om te vertrekken naar uw nieuwe thuis!

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.