Top

Tekort aan opslagruimte? Velen hebben er last van

Tekort aan opslagruimte? Velen hebben er last van

Je verzamelt graag, je sport graag, je houdt van nieuwe spullen, weggooien is niet zo jouw ‘ding’, je bent graag met je uit de hand gelopen hobby bezig, je gaat kleiner wonen, je gaat verbouwen, je hebt een jongensdroom, je denkt aan gezinsuitbreiding. Een lange lijst van redenen waarom je op allerlei momenten in je leven behoefte kunt hebben aan opslagruimte.

Inzamelen van spullen voor een goed doel

Wanneer je anderen graag helpt, kan het zijn dat je begint met het inzamelen van spullen. Spullen die door andere mensen zijn afgedankt en vervangen door nieuwe, maar nog heel goed bruikbaar zijn voor een tweede ronde. Zo zijn er diverse initiatieven in de loop der jaren ontwikkeld waarbij grote groepen mensen hun goede spullen gratis weggeven. Denk bijvoorbeeld aan (kinder)kleding, speelgoed, meubels, (kleine) huisraad of knuffels. De enige voorwaarde die ze eraan verbinden is dat hun spullen terecht moeten komen bij de mensen die het hard nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat ze er zelf geen geld voor hebben of omdat ze getroffen zijn door een (natuur)ramp, ongeacht of het gaat om mensen in het binnen- of buitenland.

Je weet dat je toe bent aan een opslagruimte wanneer je huis volloopt met spullen

Wat vaak ooit begint als een goed idee, voelt al snel niet meer hetzelfde wanneer je huis bomvol staat met spullen van een ander. Geen stukje vloer meer te zien, geen vrij plekje meer op de tafels en in de kasten. Overal, echt overal kunnen spullen staan die wachten op transport naar een nieuwe eigenaar. Het vergt dan al snel heel wat aanpassingsvermogen van je huisgenoten om een boterham te smeren tussen al die spullen die (tijdelijk) in je huis worden opgeslagen.

Huren van een opslagruimte geeft je je woongenot weer terug

Door het huren van een opslagruimte van Opslagman, met vestigingen in Amerongen, Utrecht, Diemen en Veenendaal, krijg je je huis en gezinsleven weer terug. In een droge, verwarmde en bewaakte opslagruimte waar je zeven dagen per week toegang hebt tot je eigen opslagruimte (tussen 06:00 – 23:00 uur), kun je de uitgifte en het transport van de ingezamelde spullen veel beter organiseren en stroomlijnen. Een opslagruimte geeft je het overzicht op je leven weer terug, maar stelt je nog steeds in staat anderen te helpen vanuit je hart. Doordat je kosteloos gebruik kan maken van onze vervoermiddelen die je op het terrein kunt gebruiken, maar ook de aanwezige lift, kun je de ingezamelde spullen heel makkelijk verplaatsen. Heb je een grotere ruimte nodig? Dan ruil je bij Opslagman kosteloos van ruimte. Heb je al je ingezamelde spullen een nieuw thuis gegeven en heb je geen opslagruimte meer nodig? Je gehuurde opslagruimte kun je dagelijks en kosteloos opzeggen. Wij dienen jouw gemak.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.