Top

Tips om je eigen leesplek te maken

De zomerse avonden die we eindeloos buiten op het terras of in de tuin doorbrachten zijn voorbij. Met de herfst en de winter in aankomst is het tijd om in huis de gezelligheid weer op te zoeken. Zo is lezen het ideale tijdverdrijf op een koude en donkere dag. Duik in een spannende thriller op de tablet of lees een grappig boek voor aan de kids. Heeft u veel boeken, maar eigenlijk geen fijne plek om deze te lezen? Of wilt u een ruimte creëren waar u uw boeken mooi kunt opbergen? Maak dan uw eigen leesplek. Op dit plekje geniet u van rust en privacy en kunt u uw boeken in één keer uitlezen. Wij geven u graag tips om een leesplek te maken.

Maak een eigen leeshoek

Een eigen leeshoek maken, klinkt ouderwets. Maar als u er eenmaal een hebt, zult u zien dat dit een ideaal plekje is om lekker te ontspannen. Een aparte kamer daarvoor inruimen kan wel, maar hoeft niet echt. Maak bijvoorbeeld een klein hoekje vrij in de achterkamer. Dichtbij het raam, zodat u het meeste licht pakt. Zet in de hoek een fijne leunstoel of kuipstoel en zet twee boekenkasten haaks op de muur met de ruggen naar elkaar toe. De ene kant wordt voor de boeken, aan de andere kant zet u andere spulletjes. Een lampje erbij voor lezen in de avond en klaar is uw leeshoek.

Lekker zitten

Heeft u jonge kinderen aan wie u regelmatig voorleest? Dan is een klein bankje waar u met zijn tweeën of drieën op kunt zitten ideaal. Kunnen ze eenmaal zelf lezen, dan zullen uw kids dit straks ook een heerlijke speel- en leesplek vinden. U pakt het slim aan door een bankje met lades eronder te kiezen. Zo kunt u heel wat spulletjes kwijt. En tegen de muur kunt u hoog in de lucht, onder het plafond, ook nog wat planken bevestigen zodat u meer kwijt kunt.

Spullen schuiven en opbergen

Al zin om de boel in te gaan richten? U zult dan altijd moeten gaan schuiven met meubels en spullen. En soms wilt u allerlei dierbare spullen niet kwijt, maar mogen die wel worden geruimd. Ontbreekt het u aan ruimte, denk dan eens aan externe opslagruimte. Dit kost niet veel per maand, u kunt er altijd bij en uw spullen staan mooi droog en veilig. Zo houdt u veel tijd over om heerlijk onderuit te gaan zitten op uw nieuwe lees- en relaxplek.

Opslagruimte huren bij Opslagman

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een leeshoek inrichten? Sla uw spullen dan (tijdelijk) bij ons op. Zo hoeft u uw bestaande spullen niet weg te gooien, maar creëert u wel extra ruimte in huis. U bent bij Opslagman aan het juiste adres als u uw spullen tijdelijk of voor langere tijd wilt opslaan in Amsterdam, Utrecht, Veenendaal, Almere, Zoetermeer of Amerongen. Dankzij de persoonlijke toegangscode heeft u dagelijks – tussen 06.00 en 23.00 uur – direct toegang tot uw spullen.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.