★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 237 beoordelingen bij Feedback Company

Tips om je eigen leesplek te maken

Lezen is weer helemaal in. Misschien niet met een stapel boeken op schoot, maar met een e-reader of tablet kun je je ook helemaal afsluiten met de mooiste romans en spannendste thrillers. Of misschien heb je wel een kleintje aan wie je dagelijks voorleest.

Wel veel boeken te lezen, maar eigenlijk geen fijne plek om dat te doen? Of zoek je ruimte om je boeken mooi op te bergen? Dan is het tijd voor een echte eigen leesplek. Dus geen hoekje op de bank naast je familieleden, maar zo’n plek met privacy waar je helemaal tot je zelf kunt komen. We geven tips om zo’n plek te maken.

Maak een eigen leeshoek

Een eigen leeshoek maken, klinkt ouderwets. Maar als je er eenmaal een hebt, zul je zien dat dit een ideaal plekje is om lekker te ontspannen. Een aparte kamer daarvoor inruimen kan wel, maar hoeft niet echt. Maak bijvoorbeeld een klein hoekje vrij in de achterkamer. Dichtbij het raam, zodat je het meeste licht pakt. Zet in de hoek een fijne leunstoel of kuipstoel en zet twee boekenkasten haaks op de muur met de ruggen naar elkaar toe. De ene kant wordt voor de boeken, aan de andere kant zet je andere spulletjes. Een lampje erbij voor lezen in de avond en klaar is je leeshoek.

Lekker zitten

Heb je jonge kinderen aan wie je regelmatig voorleest? Dan is een klein bankje waar je met zijn tweeën of drieën op kunt zitten ideaal. Kunnen ze eenmaal zelf lezen, dan zullen je kids dit straks ook een heerlijke speel- en leesplek vinden. Je pakt het slim aan door een bankje met lades eronder te kiezen. Zo kun je heel wat spulletjes kwijt. En tegen de muur kun je hoog in de lucht, onder het plafond, ook nog wat planken bevestigen zodat je meer kwijt kunt.

Spullen schuiven en opbergen

Al zin om de boel in te gaan richten? Je zult dan altijd moeten gaan schuiven met meubels en spullen. En soms wil je allerlei dierbare spullen niet krijt, maar mogen die wel worden geruimd. Ontbreekt het je aan ruimte, denk dan eens aan externe opslagruimte. Dit kost niet veel per maand, je kunt er altijd bij en je spullen staan mooi droog en veilig. Zo houd je veel tijd over om heerlijk te onderuit te gaan zitten op je nieuwe lees- en relaxplek.

Opslagruimte huren bij Opslagman

Wanneer u tijdelijk of voor langere tijd een opslagruimte in DiemenUtrechtVeenendaal of Amerongen zoekt voor uw inboedel, dan kunt u deze opslaan bij Opslagman. Bij Opslagman heeft u door middel van een persoonlijke toegangscode dagelijks toegang tot uw spullen tussen 06:00 – 23:00 uur.
Offerte aanvragen

Onze klantervaringen

Goedkope ophaalservice

Met de service van Opslagman kunt u verhuizen zonder zorgen. Wij bieden een complete ophaalservice. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie bij Amerongen, Veenendaal, Utrecht of onze nieuwe vestiging Diemen (nabij Amsterdam) kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de interne transportmiddelen

Onze ophaalservice
Huren van een opslagruimte doe je bij Opslagman.nl!

De voordelen & service