Top

Verkopen van je huis

Kleiner wonen

In de huidige tijd is het verkopen van je huis geen probleem. Vaak is je huis binnen twee tot vier weken al verkocht. Het kopen van een huis is een andere zaak. Veel mensen willen de woning die zij op het oog hebben, financieren met het geld dat zij krijgen door hun huis te verkopen. Zijn er andere mensen die de financiering al wel rond hebben, dan geeft een verkoper aan die mensen voorrang. Al met al is de huizenmarkt tegenwoordig overbelast. Als je een goed bod hebt gedaan, staat de verhuizing in de meeste gevallen al snel op de planning. En wat als je kleiner gaat wonen? Wat doe je met al je spullen? Een opslagruimte huren is een slimme keuze om snel spullen op te slaan en later na je verhuizing eens rustig te bekijken wat je wilt houden en wat er weg kan. En een opslagruimte huur je natuurlijk bij Opslagman.

Waarom kiezen voor Opslagman?

Als je kiest voor een opslagruimte bij Opslagman, dan profiteer je van verschillende voordelen. Niet alleen huur je een opslagruimte voor de laagste prijs, ook is Opslagman centraal gelegen in het land. Je kunt dan ook bij diverse vestigingen terecht, zoals onze opslagruimte in Almere, Zoetermeer, Amerongen, Diemen, Utrecht of Veenendaal. Per vestiging kun je op onze website een video van 1 minuut bekijken over onze werkwijze. Makkelijker wordt het niet! Overtuigd? Het boeken van een opslagruimte doe je direct online. De prijs die je ziet is bovendien de totaalprijs. Opslagman werkt niet met verborgen kosten. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Bekijk onze werkwijze hieronder of kijk naar de instructievideo per vestiging.

In de krant voor je opslagruimte bij Opslagman

De Telegraaf heeft contact opgenomen met Opslagman. Ben jij al een huurder van een opslagruimte bij Opslagman? Is de reden dat je kleiner bent gaan wonen? Dan wil de Telegraaf graag een kort interview met jou voor een videoreportage. Het interview wordt uitgevoerd voor de opslagruimte. Interesse? Neem dan snel contact op met Thom Schelstraete: t.schelstraete@telegraaf.nl.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.