Top

Wat kost een verhuizing?

Het verplaatsen van het huisraad van uw oude woning naar de nieuwe woning, is maar een deel van de complete verhuizing. Er komen vaak meer kosten kijken bij een verhuizing dan u in eerste instantie zou denken. Zo betaalt u vaak een tijdje dubbele woonlasten, moet u verhuismaterialen huren, kiest u eventueel voor een opslag voor uw spullen of huurt u een team van verhuizers in. Hoeveel kost verhuizen? Wij zetten de kostenposten voor u op een rijtje.

Wat kost een verhuisbedrijf?

Om geld te besparen, kunt u er ook voor kiezen om alleen een verhuiswagen te huren. De prijzen voor het huren van een verhuisbus lopen uiteen van €25,- tot €150,- per dag, afhankelijk van de grootte van het voertuig. Niet alleen heeft u een verhuisbus nodig als u zelf gaat verhuizen, maar ook heeft u een aantal verhuismiddelen nodig. Denk hierbij aan verhuisdekens en beschermhoezen die uw huisraad beschermen, verhuisdozen en steekwagentjes. Het kost wat extra’s om deze verhuismiddelen te huren, maar u maakt het uzelf een stuk makkelijker en verkleint de kans op schade. Daarnaast past er een stuk meer in uw verhuiswagen wanneer u uw spullen inpakt in stapelbare verhuisdozen.

Kosten voor tijdelijke opslagruimte

Het kan zijn dat u een periode moet overbruggen tussen wonen in uw oude huis en in uw nieuwe woning. In dit geval bewaart u uw spullen veilig in een opslag. Door de opslagcalculator te gebruiken weet u precies hoeveel vierkante meters jij nodig hebt. Opslag is daarnaast handig als u kleiner gaat wonen en niet al uw huisraad kwijt kunt. De spullen waar u (nog) geen afstand van wilt doen, bewaart u in uw opslagruimte.

Bij Opslagman regelt u uw opslag geheel eenvoudig. U profiteert van een uitstekende prijs, alleen u heeft toegang tot uw eigen opslagruimte en de opslagruimtes zijn goed geconditioneerd. Dit wil zeggen dat de kwaliteit van de spullen, die u opslaat zo hoog mogelijk blijft. Sla uw waardevolle bezittingen veilig op totdat u tijd heeft om de goederen te verhuizen naar uw nieuwe woning. In de tussentijd weet u zeker dat alles veilig en droog staat en heeft u dagelijks toegang tot de opslag via een toegangscode en een persoonlijk slot op de opslagruimte. Opslagman heeft vestigingen in Diemen, Utrecht, Amerongen, Veenendaal, Almere en Zoetermeer. Kom naar Opslagman of regel het online.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.