Top

Zo benut u loze ruimtes in uw woning

Het maakt niet uit hoe groot of klein je huis is, er is altijd wel een onbenutte plek in je woning. Dat is zonde, want zelfs het kleinste hoekje is om te toveren in een nuttige plek. Hier vind u inspiratie voor het invullen van lege ruimtes in uw woning.

Maak een knusse zithoek

Van een goed boek genieten onder het genot van een kop thee, wat is er fijner dan dat? Creëer uw eigen relaxhoek door een bankje in een lege nis te maken. Of zet een grote loungestoel in een onbenutte hoek, waar u lekker televisie kijkt, met dierbaren belt of gewoon even helemaal niets doet.

Decoreer uw woning

Niet iedere plek in huis hoeft functioneel te zijn. Het oog wil ook wat, dus benut die lege ruimte voor het decoreren van uw woning. Geef de muur een opvallende kleur of hang een sierlijke spiegel op. Plaats een stellagekast tegen de wand, waar u vervolgens leuke planten, fotolijstjes en accessoires tentoonstelt.

Maak een knutselhoek voor de kinderen

Verf, potloden, papier en waskrijt? Het slingert allemaal rond wanneer je creatieve kinderen hebt. Geef ze een hoekje voor zichzelf, waar ze alle ruimte hebben om rommel te maken. Een lange tafel, leuke stoeltjes en genoeg opbergplekken maken deze knutselhoek helemaal compleet.

Creëer een opbergmeubel

Er zijn altijd wel spullen die u liever uit het zicht wilt hebben. Ga aan de slag met wat timmerhout en creëer uw eigen opbergmeubel, met lades en vakjes waar u uw ongebruikte spullen netjes op kunt bergen. Heeft u enkele spullen die te groot zijn voor een op maat gemaakte kast? Huur dan een opslagruimte, zodat u waardevolle spullen op een veilige en geordende manier kunt opbergen. Wanneer u tijdelijk of voor langere tijd een opslagruimte in DiemenUtrechtVeenendaal of Amerongen zoekt voor uw inboedel, dan kunt u deze opslaan bij Opslagman. Bij Opslagman heeft u door middel van een persoonlijke toegangscode dagelijks toegang tot uw spullen tussen 06:00 – 23:00 uur.

Offerte aanvragen

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.