Top

Nationale Voorleesdagen

voorlezen tijdens de Nationale Voorleesdagen

Afgelopen 23 januari zijn de Nationale Voorleesdagen weer ingeluid met het Nationale Voorleesontbijt. Tijdens dit ontbijt worden er elk jaar BN’ers uitgenodigd om te komen voorlezen op basisscholen. Dit jaar waren dat ondere andere prinses Laurentien, Marieke Elsinga en Daphne Deckers. Zij hebben een stukje voorgelezen uit het boek ‘Een huis voor Harry’. Dit prentenboek van Leo Timmer is uitgeroepen tot Prentenboek van het Jaar. Het doel van de Nationale Voorleesdagen is het stimuleren van het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen omdat dit goed is voor hun ontwikkeling. De doelgroep bestaat dus ook uit kinderen van een half jaar tot en met zes jaar oud. De Nationale Voorleesdagen dagen zijn een initiatief van Stichting Lezen en bestaan sinds 2004. De dagen duren nog tot en met 2 februari.

Prentenboeken

Een prentenboek is altijd een goed idee voor je kleintje of als cadeau tijdens kraamvisite. Wat dacht je van klassiekers zoals “Welterusten Kleine Beer”, “Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft”, de prentenboeken van Max Velthuijs over Kikker, of “De Mooiste Vis van de Zee”? Stuk voor stuk pareltjes die bij veel mensen ook zelf een herinnering zijn aan hun vroege jeugd. Ken jij  deze prentenboeken nog? Misschien heb je ze zelfs nog wel?

Boeken opslaan

Ben je onlangs de prentenboeken tegengekomen op zolder die jij nog hebt voorgelezen aan je zoon of dochter en vind je het lastig om hier afscheid van te doen, maar wil je wel ontspullen? Sla ze (tijdelijk) op in een opslagruimte van Opslagman! Je kunt terecht in onze opslagruimte in Amsterdam, Utrecht, Diemen, Veenendaal of Amerongen. Hierbij heb je een ruime keuze over verschillende groottes; net wat je behoefte is. Wilt u enkel een paar verhuisdozen kwijt of heeft u tijdens een grote schoonmaak een heleboel spullen die u nog niet van de hand wilt doen, maar ook niet in huis kunt gebruiken nu. Afhankelijk van de vestiging die u kiest, kunt u kiezen voor een opslagruimte vanaf 3 kubieke meter. De grootste opslagruimte die wij verhuren is 66 kubieke meter. Gebruik de opslagcalculator om te bepalen welke grootte u nodig heeft.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.