★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 250 beoordelingen bij Feedback Company

Opslagruimte Weesp huren

Prijzen De units

Opslagruimte in Weesp huren

Om voordelig opslagruimte in Weesp te huren is De Opslagman in Diemen een uitkomst. Hier huur je al voor slechts €29,- per maand 3m3 ruimte. Ideaal voor het veilig onderbrengen van persoonlijke spullen, tuinmeubilair en vakantiespullen. Deze ruimtes worden centraal bewaakt, zijn verwarmd, hebben ruime openingstijden en de ruimtes zijn dagelijks opzegbaar. Dus ook ideaal als tussendoor opslag bij een verhuizing of langere vakantie.

 

Voordelig zakelijk opslagruimte in Weesp

Onze opslagruimte bij Weesp is goed te bereiken aan de Treubweg 11A te Diemen en is centraal gelegen ten opzichte van Amsterdam en Schiphol. Voor zakelijke doeleinden is De Opslagman dan ook een uitkomst: vele winkelinventarissen, papieren archieven, flyers, folders en allerlei werkmaterieel van ZZP-ers hebben wij al onderdak geboden. Gaan de zaken goed en heb je meer ruimte nodig? Switchen naar wat extra inhoud is zo geregeld en bovendien kosteloos.

Goedkope ophaalservice

Met de service van Opslagman kunt u verhuizen zonder zorgen. Wij bieden een complete ophaalservice. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie bij Amerongen, Veenendaal, Utrecht of onze nieuwe vestiging Diemen (nabij Amsterdam) kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de interne transportmiddelen

Onze ophaalservice
Huren van een opslagruimte doe je bij Opslagman.nl!

De voordelen & service