Top

Verhuizen zonder stress?! Wij hebben tips!

verhuizen-zonder-stress

Een verhuizing geeft vaak ontzettend veel stress. Je moet aan heel veel dingen denken en alles inpakken en verhuizen is best een behoorlijke klus. Gelukkig hebben wij tips, zodat verhuizen een makkie wordt! 

Voorbereiden heel belangrijk 

Door een goede voorbereiding ben je veel sneller klaar met de gehele verhuizing. Zorg dat je zo snel en vroeg mogelijk inpakt. Ervaring leert dat vaak in het begin alles lekker snel gaat. Na een tijdje heb je vaak veel minder zin en krijg je stress omdat de daadwerkelijk verhuisdatum dichterbij komt. 

Zet alles voor jezelf op een rijtje 

Het maken van een planning en/of lijst helpt je rust in je hoofd te houden. Maak een verhuislijst. Wat moet er allemaal mee naar het nieuwe huis, naar welke kamer en in welke doos? Dit is ook duidelijk voor eventuele verhuizers. Het is slim om aan de slag te gaan met een tijdsplanning. Zo weet je voor jezelf wat je welke dag wilt inpakken. Sommige dingen kunnen namelijk pas op het laatste moment en andere spullen heb je nu eigenlijk al niet meer nodig. Wees niet te streng tijdens het plannen en neem de planning ruim. Zo voorkom je onnodige stress. 

Heb je hulp nodig? 

In je eentje verhuizen is eigenlijk onmogelijk. Maak voor jezelf de keuze of je de verhuizing gaat uitbesteden of dat vrienden en familie je voldoende kunnen helpen. Wees niet bang om je helpers taken te geven. 

Tips voor bij het inpakken 

Je spullen inpakken in verhuisdozen is een hele klus. Maak het jezelf gemakkelijk en ga eerst spullen verkopen, weggeven of weggooien. Zo neem je spullen, die je niet meer wilt hebben niet mee naar je nieuwe plek en gaat het inpakken sneller. 

Stop spullen van een bepaalde kamer of soort bij elkaar en schrijf duidelijk op de doos naar welke kamer het moet en wat erin zit. Voor eventuele helpers is dit ook makkelijk. Zij zien zo meteen naar welke kamer of ruimte een doos moet en zo hoef jij niet elke keer te antwoorden op vragen over waar iets heen moet.

Huur opslagruimte bij de Opslagman 

Niet iedereen kan op dezelfde dag van het oude, naar het nieuwe huis toe. Je moet dan dus even wat tijd overbruggen. Huur dan tijdelijk een opslag bij Opslagman. Op deze manier kan je tijdelijk al je spullen opbergen en staan ze veilig en droog. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over je spullen en staat alles lekker bij elkaar. Bij Opslagman kan je al een opslagruimte voor korte of langere tijd een opslagruimte huren in Diemen, nabij Amsterdam, Utrecht, Veenendaal of Amerongen. Je hebt dagelijks door middel van een persoonlijke toegangscode dagelijks toegang tot je spullen tussen 06:00 – 23:00 uur. Ideaal dus! 

Offerte aanvragen 

Op de verhuisdag zelf 

Wij hopen dat je door onze tips een stuk prettiger kunt verhuizen. Zorg op de dag zelf voor goed overzicht. Dit kan door een planning of briefing aan iedereen die zo lief is je te helpen. Regel wat lekkers voor mij je koffie en ga eens langs de snackbar of lunchtent om al jouw helpers te verwennen met een lekkere lunch. Maar vooral, blijf kalm. Vanavond is alles voorbij en kan het grote uitpakken beginnen.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.