Top

flexibele-opslagruimte

Opslagman.nl verhuurt opslagruimtes met flexibele voorwaarden in Utrecht, Diemen, Amerongen en Veenendaal.

Voor een bedrijf is het heel normaal om slagruimte te huren wanneer de eigen opslag beperkt is of wanneer de grondprijs te hoog is om te gebruiken als opslag. Voor een particulier is deze stap echter minder voor de hand liggend, want wanneer heb je nou echt ruimte tekort? Dat antwoord is eenvoudig; wanneer spullen in de weg staan, je ze regelmatig moet verplaatsen om bij andere spullen te kunnen komen of wanneer ze het leef-/woongenot beperken. Ook wanneer je waarde hecht aan behoud van de kwaliteit van je spullen, die anders staan te verpieteren in een kelder of garage, dan is een opslagruimte huren de juiste oplossing!

De opslagruimtes van Opslagman.nl zijn verwarmd en goed geventileerd waardoor je spullen veilig staan opgeslagen. Ook zijn de opslagruimtes goed beveiligd, wel zo prettig. Maar er zijn meer voordelen aan het huren van opslagruimte bij Opslagman.nl

Flexibele opslagruimte huren

 • Opslagman.nl verhuurt opslagruimte vanaf 3m3 tot 66m3. Hierdoor is er altijd een opslagruimte die past bij jouw opslagbehoefte
 • Met de opslagruimte calculator kun je eenvoudig berekenen welk formaat opslagruimte voor jou van toepassing is. Veranderd de opslagbehoefte in omvang, geen probleem! Bij Opslagman.nl kun je kosteloos wijzigen van opslagruimte formaat (zowel naar een grotere opslagruimte als naar een kleinere opslagruimte).
 • Blijkt dat je geen opslagruimte meer nodig hebt, dan kun je na de eerste maand jouw opslagruimte dagelijks kosteloos opzeggen!
 • Iedere opslagruimte wordt 24/7 beveiligd met camera’s en huurders hebben een persoonlijke toegangscode om het opslagterrein op te komen. Daarnaast wordt iedere opslagruimte afgesloten met een los slot. Opslagman.nl heeft gecertificeerde sloten op voorraad, maar het is niet verplicht om deze af te nemen. Zelf een slot meenemen is ook mogelijk.
 • Iedere vestiging (Utrecht, Diemen, Amerongen en Veenendaal) heeft opslagruimtes te huur op de begane grond of op de eerste etage. Wanneer je kiest voor de eerste etage dan kun je gebruik maken van de aanwezige goederenlift. Ook zijn er trolley’s beschikbaar die gratis kunnen worden gebruikt  om je goederen te verplaatsen van en naar de opslagruimte.

Opslagman.nl biedt haar klanten flexibiliteit, zodat wij optimaal tegemoet kunnen komen aan jouw opslag wensen. Heb je toch nog vragen of heb je advies nodig, wij zijn goed bereikbaar;

Telefoon 088 600 3000 (08:00-21:00) | E-mail info@opslagman.nl

Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen en denk aan onze opslagruimte calculator om het juiste formaat opslagruimte te bepalen.

De voordelen van opslagruimte huren bij Opslagman.nl?

 

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.

Waarom Opslagman?

 • Dagelijks toegang

  Bij alle vestigingen kunt u dagelijks bij uw spullen via een toegangscode en een eigen slot op de opslagruimte.

 • Lage prijzen

  Direct de laagste prijs, geen bijkomende kosten.

 • Direct online geregeld:

  Regel uw opslag geheel online. We zijn telefonisch bereikbaar en het is mogelijk om de ruimte eerst te bekijken.

Hoe werkt opslagman? Ophaalservice Kies uw vestiging