Top

Veilige opslagruimte

Opslagman.nl verhuurt veilige opslagruimtes tegen lage maandlasten in Diemen, UtrechtAmerongen, Almere, Zoetermeer en Veenendaal.

Een zolder, kelder of garage die vol staat met spullen die maar zelden worden gebruikt, bevat vaak juist spullen waar waarde aan wordt gehecht of die op bepaalde momenten heel erg handig zijn, want anders werden die spullen niet bewaard. Het zijn spullen die worden gebruikt tijdens de ski- of duikvakantie waar het hele jaar naar uit wordt gekeken. Spullen die van opa of oma zijn geweest maar die niet passen in je eigen interieur. Kleding die vanzelf weer een keer in de mode komen. Een modelautoverzameling waar jaren aan is gespaard. Een familiewieg die wacht op het volgende kleine wonder.

Staan deze spullen nu veilig opgeslagen? Nee eigenlijk niet. Een zolder, kelder of garage zijn onverwarmd, daardoor vochtig en worden veelal slecht geventileerd. Wat de kans op schimmel doet toenemen. De spullen zien in kwaliteit afnemen naarmate ze langer staan opgeslagen. Een woning is minder goed beveiligd tegen inbraak en brand.

De oplossing; huur opslagruimte!

De voordelen van veilige opslagruimte huren;

 • De opslagruimtes van Opslagman.nl worden 24/7 bewaakt met camera’s. Iedere huurder heeft een persoonlijke login en een eigen slot voor het afsluiten van zijn opslagruimte. Dit maakt dat spullen beschermd zijn tegen diefstal.
 • De opslagruimtes van Opslagman.nl zijn goed geconditioneerd; de verwarming en ventilatie, in combinatie met op de juiste manier verpakken van spullen, zorgen ervoor dat spullen hun kwaliteit behouden in de opslag.
 • De opslagruimtes van Opslagman.nl zijn beveiligd tegen brand en door de omvang niet gevoelig voor heftige weersomstandigheden.
 • Thuis wordt er steeds iets toegevoegd waardoor onderliggende spullen in de verdrukking komen en iets eruit halen bijna onmogelijk wordt zonder dat alles eruit gehaald moet worden. In een opslagruimte behoud je overzicht en kun je met een eenvoudige stelling ook gebruik maken van de hoogte zonder dat onderliggende spullen in de knel komen.

Kom gerust eens kijken bij één van de Opslagman.nl vestigingen (AmerongenVeenendaal, Diemen, Almere, Zoetermeer en Utrecht)en ervaar zelf hoe ruim zelfs de kleinste opslagruimte al kan zijn!

Telefoon 088 600 3000 (08:00-21:00) | E-mail info@opslagman.nl

Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen en denk aan onze opslagruimte calculator om het juiste formaat opslagruimte te bepalen.

De voordelen van opslagruimte huren bij Opslagman.nl?

 

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.

Waarom Opslagman?

 • Dagelijks toegang

  Bij alle vestigingen kunt u dagelijks bij uw spullen via een toegangscode en een eigen slot op de opslagruimte.

 • Lage prijzen

  Direct de laagste prijs, geen bijkomende kosten.

 • Direct online geregeld:

  Regel uw opslag geheel online. We zijn telefonisch bereikbaar en het is mogelijk om de ruimte eerst te bekijken.

Hoe werkt opslagman? Ophaalservice Kies uw vestiging